Podzimní akce na zahradní techniku

Podzimní akce na zahradní techniku

Motorové pily

Motorové pily jsou hlavním segmentem v nabídce značky STIHL už víc než 90 let, takže se můžete spolehnout, že vaše nová pila zakoupená v aktuální prodejní akci bude nejen cenově výhodná, ale především dokonalá do nejmenšího detailu!  

Drtiče a štěpkovače

Opět nastává doba podzimního úklidu vaší zahrady. Pokud do této práce zapojíte nový drtič či štěpkovač STIHL, nebudete se stačit divit, s jakou lehkostí a rychlostí to letos půjde od ruky!

Vysokotlaké čističe, foukače a vysavače

Úklid kolem vašeho domu bude letos hračka! Pořiďte si nový vysokotlaký čistič, kterým před zimou očistíte zahradní nábytek, bazén a komunikace kolem domu. Se zahradními foukači se snadno zbavíte listí na zahradě a s vysavači suchých a mokrých nečistot.

Zahradní nůžky a křovinořezy v akci

Úpravy živých plotů, zarovnání keřů a zkrocení přerostlé zeleně na Vašem pozemku je ještě před zimní sezonou pro zodpovědného zahradníka nutností. V aktuální prodejní akci STIHL je efektivní podpora v podobě nového motorového pomocníka dostupná za velmi výhodnou akční cenu.

Rozbrušovací stroje v akci

Sezóna stavebních prací nemá nikdy dlouhou přestávku. Se závěrem roku je přesto čas myslet na investice do obnovy strojního parku. Nepotřebuje právě vaše stavební společnost nové rozbrušovačky za výhodnou akční cenu?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *